| pondělí 20. 10. 2025 | úterý 21. 10. 2025 | středa 22. 10. 2025 | čtvrtek 23. 10. 2025 | pátek 24. 10. 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|
| Polévka |
A: 7,9
PÓRKOVÝ KRÉM |
A: 1a,3,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI |
A: 9
BATÁTOVÝ KRÉM S CHILLI A KORIANDREM |
A: 3,9
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM, VEJCEM A MAJORÁNKOU |
A: 7,9
INDICKÁ S CIZRNOU A ČERVENOU ČOČKOU |
| Bezmasé jídlo |
A: 7,9
350G PEČENÝ LILEK S ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ PYRÉ 2 198 kJ / 525 kcal |
A: 1c,7
350G HOUBOVÉ KRUPETO S PARMAZÁNEM A RUKOLOU 2 350 kJ / 562 kcal |
A: 1a,3,7
350G HALUŠKY S BRYNDZOU A PAŽITKOU 2 800 kJ / 670 kcal |
A: 1a,3,7,9
350G CUKETOVÉ LÍVANCE S ČESNEKEM, VAŘENÉ BRAMBORY, BYLINKOVÝ DIP 2 310 kJ / 552 kcal |
A: 1a,3,7
3KS BAVORSKÉ VDOLKY SE ŠVESTKOVÝMI POVIDLY A ZAKYSANOU SMETANOU, SYPANÉ CUKREM 2205 kJ / 528 kcal |
| Hlavní jídlo |
A: 7,9
350G PEČENÝ LILEK S ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ PYRÉ 2 198 kJ / 525 kcal |
A: 1a,3,7,9
150G MORAVSKÝ VRABEC SE ŠPENÁTEM A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 2 980 kJ / 712 kcal |
A: 3,7,9
150G UZENÁ KRKOVIČKA S ČOČKOU NA KYSELO A OKURKOU 2 750 kJ / 655 kcal |
A: 1a,8,9
150G PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY S CHILLI A ZÁZVOREM, ZELENINOVÝ KUSKUS (pikantní) 2 780 kJ / 667 kcal |
A: 7,9
150G ZBOJNICKÝ VEPŘOVÝ BŮČEK, JAMSÍNOVÁ RÝŽE 3 000 kJ / 717 kcal |
| Minutka |
A: 1c,9,10,12
200G VEPŘOVÁ KRKOVIČKA NA ROŠTU, PIVNÍ MARINÁDA, PEČENÁ BABY KAPUSTA, AMERICKÉ BRAMBORY 3 018 kJ / 720 kcal |
A: 7,9
200G GRILOVANÝ KUŘECÍ PRSO S TYMIANEM, DÝŇOVÉ PYRÉ, PEČENÁ DÝŇOVÁ SEMÍNKA 2 672 kJ / 638 kcal |
A: 1a,7,9,10
150G KRŮTÍ PRSO NA HOŘČIČNÉ OMÁČCE, ZELENINOVÝ BULGUR, GRILOVANÁ BROKOLICE 2 750 kJ / 655 kcal |
A: 7,9,10,12
150G HOVĚZÍ STROGANOV S ŽAMPIONY A OKURKOU, SMETANA, JASMÍNOVÁ RÝŽE 3 150 kJ / 755 kcal |
|
| Wok |
A: 2,3,5,6,8,10,11
KUŘE NA MEDU A POMERANČÍCH S RÝŽÍ 2 095kJ / 501 kcal |
||||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.