pondělí 22. 9. 2025 | úterý 23. 9. 2025 | středa 24. 9. 2025 | čtvrtek 25. 9. 2025 | pátek 26. 9. 2025 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka |
A: 1,7,9
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA |
A: 9
JARNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA |
A: 3,7,9
KRÉMOVÁ ČESNEČKA S KRUTÓNY |
A: 3,9
HOVĚZÍ VÝVAR S VEJCEM A ZELENINOU |
A: 9
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
Hlavní jídlo A |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÁ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9,10
VEPŘOVÁ PEČENĚ S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9,10
UZENÉ MASO S KŘENOVOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9
CHALUPÁŘSKÉ VEPŘOVÉ KOSTKY S KLOBÁSOU A PAPRIKOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY |
A: 1,3,7,9,10
VEPŘOVÝ PERKELT, DUŠENÁ RÝŽE |
Hlavní jídlo B |
A: 7,9
DRŮBEŽÍ PAPRIKÁŠ, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9
KRŮTÍ STEHNO BEZ KOSTI NA HOUBÁCH, TĚSTOVINY |
A: 1,3,7,9,10
KUŘE NA PAPRICE, TĚSTOVINY |
A: 1,3,7,9
KRŮTA NA VÍNĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 9
KUŘECÍ PALIČKY NA ZELENINĚ, PETRŽELOVÝ BRAMBOR |
Hlavní jídlo bezmasé |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÉ RAGŮ, BRAMBOROVÉ NOKY |
A: 1,3,7,9
PŠENIČNÁ TORTILLA PLNĚNÁ ZELNÝM SALÁTEM, BALKÁNSKÝ SÝR, ČESNEKOVÝ DIP, RAJČATA |
A: 1,3,7,9,
GRILOVANÁ ZELENINA S TOFU, BYLINKOVÁ BAGETA |
A: 1,3,7
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM A MÁSLEM, ZAKYSANÁ SMETANA |
A: 1,3,7,9
CAPONATTA S BYLINKOVOU BAGETOU (CUKETA, PAPRIKY, CIBULE, OLIVY) |
Wok |
A: 3,6,9
RESTOVANÁ RÝŽE S KUŘECÍM MASEM, VEJCE, SEZAM, MOŘSKÁ ŘASA NORI |
A: 1,3,7,9
ŠPAGETY CARBONARA |
|||
Minutka |
A: 3,7,9,10
ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, DUŠENÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, FAZOLKY SE SLANINOU, KROKETY |
A: 7,9,10
ČEVABČIČI, VAŘENÝ BRAMBOR, KYSELÁ OKURKA, HOŘČICE |
||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.