pondělí 2. 12. 2024 | úterý 3. 12. 2024 | středa 4. 12. 2024 | čtvrtek 5. 12. 2024 | pátek 6. 12. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
Polévka |
A: 3,9
ČOČKOVÁ POLÉVKA SE SLANINOU |
A: 9
JARNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA |
A: 1,3,7,9
KUŘECÍ VÝVAR SE ZELENINOU A TĚSTOVINOU |
A: 3,9
HOVĚZÍ VÝVAR S VEJCEM A ZELENINOU |
A: 9
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM A ZELENINOU |
Hlavní jídlo A |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÁ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9,10
VEPŘOVÁ PEČENĚ S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9,10
UZENÉ MASO S KŘENOVOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 1,3,7,9
CHALUPÁŘSKÉ VEPŘOVÉ KOSTKY S KLOBÁSOU A PAPRIKOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY |
A: 9
VEPŘOVÉ RIZOTO SYPANÉ SÝREM, KYSELÁ OKURKA |
Hlavní jídlo B |
A: 7,9
DRŮBEŽÍ STROGANOFF, DUŠENÁ RÝŽE(HOUBY, KYSELÉ OKURKY |
A: 7,9
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA MÁSLE, MAČKANÝ BRAMBOR |
A: 1,3,7,9
KRŮTA NA VÍNĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
A: 9
KUŘECÍ PALIČKY NA ZELENINĚ, PETRŽELOVÝ BRAMBOR |
|
Hlavní jídlo bezmasé |
A: 1,3,7,9
ZELENINOVÉ RAGŮ, BRAMBOROVÉ NOKY |
A: 1,3,7
LÍVANCE S LESNÍM OVOCEM, ZAKYSANÁ SMETANA |
|||
Minutka |
A: 1,7,9
PŘÍRODNÍ VEPŘOVÁ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A NIVOU, MAČKANÝ BRAMBOR |
A: 1,3,7,9
SMAŽENÝ HERMELÍN, VAŘENÝ BRAMBOR, BRUSINKY |
A: 1,3,7,9,10
ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
||
Hlavní jídlo B |
A: 2,4,5,6,9
KUŘECÍ KUNG PAO, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
||||
Hlavní jídlo bezmasé |
A: 1,3,7,9,10
PŠENIČNÁ TORTILLA PLNĚNÁ ZELNÝM SALÁTEM, BALKÁNSKÝ SÝR, ČESNEKOVÝ DIP, RAJČATA |
A: 1,3,7,9,10
GRILOVANÁ ZELENINA S TOFU, BYLINKOVÁ BAGETA |
A: 1,3,7,9
CAPONATTA S BYLINKOVOU BAGETOU (CUKETA, PAPRIKY, CIBULE, OLIVY) |
||
Wok |
A: 2,4,6,9,12
PEKINGSKÉ HOVĚZÍ NUDLIČKY(PÓREK, ZELÍ, CIBULE, CHILLI, SÓJOVÁ OMÁČKA, KORIANDR), JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 2,3,6,9
SLADKOKYSELÉ KUŘE, DUŠENÁ RÝŽE |
|||
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.