pondělí 18. 11. 2024 | úterý 19. 11. 2024 | středa 20. 11. 2024 | čtvrtek 21. 11. 2024 | pátek 22. 11. 2024 | |
---|---|---|---|---|---|
POLÉVKA A |
A: 1,3,9
ČESNEČKA SE ŠPEKEM, VEJCI A KRUTONY |
A: 1,3,9
KUŘECÍ BUJÓN S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI |
A: 1,3,9
ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI |
A: 1,3,9
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A NUDLEMI |
A: 3,9
SLEPIČÍ BUJÓN S VEJCEM, MASEM A ZELENINOU |
POLÉVKA B |
A: 7,9
HRÁŠKOVÝ KRÉM S MÁTOU |
A: 3,7,9
PÓRKOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM A VEJCI |
A: 7,9
BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU |
A: 3,7,9
KULAJDA S HOUBAMI, VEJCEM A BRAMBORAMI |
A: 1,3,7,9
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY |
BEZMASÉ JÍDLO |
A: 1,3,7,10
SMAŽENÝ KVĚTÁK, PAŽITKOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA |
A: 7
PEČENÁ DÝNĚ, ŘEPA A GRENAILLE, BALKÁNSKÝ SÝR |
A: 1,3,7
BRAMBOROVO-DÝŇOVÉ ŠPALÍKY, LISTOVÝ ŠPENÁT SE SMETANOU |
A: 1,3,7
HALUŠKY S OMÁČKOU Z BRYNZY A SMETANY |
A: 1,3,7,9,12
RATATOUILLE S ROZPEČENOU BYLINKOVOU BAGETKOU |
HLAVNÍ JÍDLO A |
A: 9
KUŘECÍ JÁTRA NA CIBULCE, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
A: 1,3,7,9
HOVĚZÍ GULÁŠ S KŘENEM, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY |
A: 1,3,7,9
VEPŘOVÝ PERKELT S CIBULOVOU TARHOŇOU |
A: 7,9,12
POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ PLEC PO BURGUNDSKU S KOŘENOVOU ZELENINOU, ČERVENÝM VÍNEM A CIBULOVÝM BRAMBOREM |
A: 6,9
PIKANTNÍ KUŘECÍ NUDLIČKY SE ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE |
HLAVNÍ JÍDLO B |
A: 7,9
KUŘECÍ PALIČKY S BYLINKOVOU OMÁČKOU A BRAMBOROVOU KAŠÍ |
A: 7,9,12
KRŮTÍ RAGŮ PO PROVENSÁLSKU SE ŠTOUCHANÝM BRAMBOREM A LISTOVÝM SALÁTKEM |
A: 1,3,7
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM, ŠPENÁTEM, ČESNEKEM A SMETANOU |
A: 1,3,7,10
ČEVABČIČI S PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A CIBULOVOU HOŘČICÍ |
|
MINUTKA |
A: 1,3,6,7,10,12
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA BBQ, COLELAW, ROZPEČENÁ BAGETA |
A: 9
FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, FAZOLKY NA SLANINĚ, AMERICKÉ BRAMBORY, HOŘČICOVÁ OMÁČKA |
A: 6,7,10
STROGANOV Z HOVĚZÍHO OŘECHU, ŽAMPIONŮ A KYSELÝCH OKUREK, HRANOLKY |
SMAŽENÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉHO KARÉ V MANDLOVÉ STROUHANCE, BAVORSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT |
A: 7,9,10,12
HOVĚZÍ ROASTBEEF Z BÝCKÉ ROŠTĚNÉ S OPEČENÝM BRAMBOREM A OMÁČKOU Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE |
WOK/PASTA |
A: 1,3,7,9,12
BOLOŇSKÉ ŠPAGETY S PARMAZÁNEM |
A: 5,6,14
KUŘECÍ TERIYAKI SE ZELENINOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ |
A: 1,3,7,10
GNOCCHI MUSTARD S KRŮTÍMI NUDLIČKAMI, SMETANOU, PARMAZÁNEM A RUKOLOU |
A: 2,3,4,6
"NASI GORENG" RESTOVANÁ RÝŽE S KUŘECÍM, ZELENINOU, ARAŠÍDY A VEJCEM |
A: 1,3,7,9
ŠPAGETY AGLIO OLIO S PANCETTOU, RUKOLOU A PARMAZÁNEM |
Alergeny: 1 - lepek | 2 - korýši | 3- vejce | 4 - ryby | 5 - arašídy | 6 - sója | 7 - mléko | 8 - skořápkové plody | 9 - celer | 10 - hořčice | 11 - sezam | 12 - oxid siřičitý | 13 - vlčí bob | 14 - měkkýši
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke křížové kontaminaci alergenů, nebo jejich složek. Jedná se zejména o LEPEK, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, SEZAM, HOŘČICE, MLÉKO, VEJCE.
Bližší informace Vám poskytne obsluha.
U všech nabízeným pokrmů, může docházet ke změně alergenů v den jejich vydávání.
Díky zpětné vazbě se posouváme kupředu. Dejte nám vědět jak Vám chutnalo a nebo co Vám vadilo.